't Vossepootje logo

't Vossepootje

Catering - Traiteur - PatisserieFeesten

Een buffet, dat is voor elk wat wils. Dat is flexibiliteit zowel naar gerechten als naar budget toe. En het is super gemakkelijk voor de gastvrouw/gastheer, zowel voor een klein feest als voor een al iets groter feest.

We hebben onze koude buffetten met de klassieke vis- en vleesgerechten, groenten, sausen en broodjes. Er zijn de warme en koud/warme buffetten. En ook breugelbuffetten (met bv frikadellen, pensen, spekribben, konijn, .... of zelfs spek met eieren).

Geen feest zonder dessert. Eén van de specialiteiten van ’t Vossepootje is het desserten – en taartenbuffet. Kleine potjes chocomousse, tiramisu, bavarois, ... tot een heuse tafel vol taarten (dit vind je terug bij taarten en dessert).

Wil je graag bediening bij het buffet, ben je met een grote groep, wil je het hele feest door ons verzorgd hebben, laat het me weten.

’t Vossepootje maakt van elk feest iets uniek waar mensen nadien nog lang over zullen babbelen. Het heeft alles in huis om uw feest te laten slagen voor de volle 100%.

Dit doe ik steeds met een glimlach en het nodige enthousiasme.

Alles is bespreekbaar!
allerlei.png
bbq groenten.jpg
Broccoli-Boursin-Soep.jpg
broodjesmaaltijd.png
buffet1.jpg
buffet2.jpg
buffet3.jpg
buffet4.jpg
hapjesschotel wrap.png
kikker hapje.png
koud buffet hesp.png
koud buffet zalm tomaat garnaal.png
koud buffet zalm.jpg
waterzooi.png